Om oss

Uttrans Rörteknik AB

Företaget grundades år 2005 av Magnus Hallman och Mattias Pihl med första anställningen 2006, säte i Stockholms regionen. Vi har sedan starten haft en stark utveckling och omfattar idag över 20 anställda. Medlem och certifierad ”Säker Vatten-Auktoriserat VVS företag”. Genom åren har företaget utvecklats tekniskt och byggt upp ett flertal olika licenser och certifikat; lödning, svets, heta arbeten, skylift, medicinska gaser, bas U/P, BAM samt Vola certifierade.

Uttrans Rörteknik lägger stort värde på att ha kompetent personal som ger service av högsta kvalitet, därav lägger vi kontinuerligt resurser på utbildning och arbetar ständigt för att alla medarbetare skall trivas på sin arbetsplats.

Entreprenad och Service

Uttrans Rörteknik AB är indelat i två grupper med ett brett kunnande och kvalitet inom både entreprenad och service:

Entreprenad inriktar vi oss först och främst mot medelstora och större projekt, flera i samarbete med partners som är väl kvalificerade och ledande inom bygg och installationsbranschen.

Service har vi kunniga och pålitliga medarbetare med lång erfarenhet inom vvs som kan utföra alla serviceuppdrag med hög kvalite. Vi arbetar främst mot företag och har mångfald erfarenhet av hyresgästanpassningar, ny- och ombyggnadsinstallationer, fjärrvärme/fjärrkyla installationer, gasarbeten, stambyten men även mindre entreprenader.

Några av våra uppdrag är: Swedavia, Stockholms Hamnar, Fabege, Statens Fastighetsverk (SFV) och Sveriges ambassader runt om i världen. Här listas lite flera projekt!

Kvalitets och Miljöledningssystem

Uttrans Rörteknik AB (org.nr 556674-0527) arbetar och följer sin verksamhet genom ett processbaserat ledningssystem för miljö och kvalitet enligt Miljöledningssystem ISO 14001 :2004. Samt  för Kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001 :2008.

Miljön

Vi för dialog med våra kunder så att verksamheten och våra tjänster ska ha låg miljöpåverkan som möjligt för de projekt vi åtar oss. Detta uppnås genom att lyssna på våra beställares önskemål, kritiskt granska upphandlingar, välja miljövänliga produkter med låg energiförbrukning, kontinuerligt vidareutbilda personalen och vid behov se över vårt ledningssystem, följa bygg- och miljölagstiftning. Ytterligare är samtliga våra bilar miljöklassade enligt EURO 6 och kontoret och personalen väl datoriserat för en bättre, modern och renare miljö.

Kontakta oss

Lasse Hansen

Projektledare
070-8588872
[email protected]

Minna Arman

Administrering
070-3042522
[email protected]

Mattias Pihl

Projektledare
070-8488695
[email protected]

Magnus Hallman

Projektledare
070-8588695
[email protected]

Licenser och Certifikat